blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dest
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Dest



The Harvest
pridal Dest 27.12. 2010 o 0:14



Oficiálny popis

 

The Harvest je SciFi akčná RPG odohrávajúca sa v budúcnosti na Zemi niekoľko rokov po ničivej mimozemskej invázii. Títo mimozemšťania, ktorých ľudia označujú ako Harvesteri alebo u nás Zberači, používajú ľudí a zvieratá na výrobu kyborgov - surové splynutie mäsa a stroja. Ľudstvo, vo forme organizácie Globálnych obranných síl, bojuje vo vojne proti Harvesterom. Využívajú na to ľuďmi ovládané mechanizované pechotné jednotky.

 

Armáda GOS bola nasadená do rôznych kútov sveta, aby bojovala proti Harvesterom v nádeji, že vrátia Zem do rúk jej právoplatným majiteľom. Vy ste členom skupiny, ktorá bola vyslaná, aby preskúmala aktiviu Harvesterov v blízkosti ruín po Antickom meste, ktoré kedysi slúžili ako vojenská základňa predchodcu GOS, a tam začína vaša hra.

 

Táto hra využíva nasledujúce funkcie telefónu:

- data pripojenie

- senzory

- knižnicu médií

- Xbox Live

 

Priemerné hodnotenie na Marketplace: 4/5

Cena: $6.99 (5,34€)

 

 

 

The Harvest som prvý krát videl ešte v rannej vezií krátko po predstavení Windows Phone 7. Vtedy sa s touto hrou ešte nepočítalo ako s plnohodnotou hrou, ale len ako s ukážkou grafických možností systému a hardvéru. Už vtedy ma príjemne prekvapil vizuál hry a samotný koncep poodhalil potenciál platformy. Veľmi dobré ohlasy verejnosti dali veci do pohybu a projekt The Harvest zmenil štatút z Tech Demo na Game for Windows Phone. Je skoro neuveriteľné, že tvorcovia dokázali tak promptne zareagovať a stihli pripraviť plnohodnotnú hru už k dátumu uvedenia Windows Phone 7 na trh.

 

 

Pri prvom spustení ma upútala uvodná animácia v štýle pohyblivého komixu, ktorá ma okamžite vtiahla do deja. Následne si môžete vybrať z troch typov postavy (iba v plnej hre). Prých pár minút deja je venovaných tomu, aby ste sa naučili narábať so svojou Mechanizovanou Pechotnou Jednotkou (ďalej len MPJ), teda svojím panáčikom. Po zabití prvých pár nepriateľov zistíte, že vám nabiehaju skúsenostné body (XP), a že sem tam z nich aj čosi vypadne. Zvačša to budú lekárničky, ale aj energetické články a upgrady MPJ. Tie môžete následne používať na vybavenie svojej MPJ a vylepšenie jej atribútov. Po dosiahnutí levelu dostanete skillpointy, ktoré môžete rozdeliť do šiestich schopností a zvýšiť si tak rýchlosť regenerácie zdravia, energie, alebo si vylepšiť silu, vytrvasť a presnosť.

 

 

Ak paríte medzi prieskumníkov a chcete odhaliť každý kút hernej mapy, nájdete ju pri pozastavení hry spolu s vašim inventárom, údajmi o postave, a s vašimi objektívami. Zároveň tu nájdete aj záznam priebehu vašej hry. Vďaka prepojeniu so službou Xbox Live si tu môžete pozrieť aj rebríčky a achievementy.

 

 

Mňa osobne hra veľmi bavila. Je jednoduchá na ovládanie a poteší aj využitie akcelometra telefónu na nazeranie do väčšej ďiaľky od postavy. Hru som síce ešte neprešiel celú ale určite odporúčam vyskúšať aspoň trial. Momentálne je to asi najlepšie vyzerajúca 3D hra na WP7.



Prístupov 4581
Kvalita článku
(100%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
The Harvest
[ 27.12.2010] (príspevkov 0)
Aplikácie a hry pre Windows Phone 7 - úv...
[ 25.12.2010] (príspevkov 2)
Destov výpredaj
[ 5.10.2009] (príspevkov 3)
Sector chatovacka
[ 14.4.2009] (príspevkov 48)
Moje ikonky
[ 6.3.2009] (príspevkov 30)
Kolektívna fotka
[ 27.6.2007] (príspevkov 2)
Fotogaléria
[ 20.6.2007] (príspevkov 3)
D&G
[ 2.12.2006] (príspevkov 4)
Ako to všetko začalo...
[ 17.11.2005] (príspevkov 11)